dilluns, 18 de febrer del 2013

Pearltrees, una nova eina interactiva

Pearltrees forma part del concepte dels marcadors socials per a exposar-los de manera molt visual. Bàsicament, considera cada pàgina que emmagatzemem com una perla que podem guardar agrupant-la amb d'altres de més grans. Tot el que guardem se'ns mostra en forma d'arbre, expandint-se cada branca amb totes les seves perles. Al fer click a una d'elles, podrem veure una pre- visualització de la pàgina. 
L' organizació de les perles es molt intuitiva, tenint la capacitat d'arrossegar-les i recolocar-les fàcilment. El servei té funcions socials: pots conectar-te amb d'altres usuaris, veure el que ells han guardat i traslladar una perla al teu compte. També pots compartir les perles que trobis o les teves pròpies mitjançant les xarxes socials Facebook i Twitter.
Aquí us adjunto una impresió de pantalla del que és el meu arbre amb les seves consegüents perles, entre elles AICLE/CLIL, conceptes integrats en l'elaboració del meu TFG. No obstant, també hi he inclòs d'altres relatives a l'aprenentatge de llengües i la que s'ha creat relativa a l'assignatura DMED.
Com a conclusió, un adjunto un vídeo que mostra d'una manera més acurada el per què de ser partícip a Pearltrees.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada