dilluns, 31 d’octubre del 2011

Seguiment de classe IV

Durant aquesta setmana hem completat les exposicions sobre els tipus d'Aprenentatge que ens va proposar en Xavier per a desenvolupar. Entre ells, hem pogut trobar:



-Learning for life
-Aprenentatge entre iguals
-Learning by doing
-Aprenentatge significatiu    
-Aprenentatge invisible
-Aprenentatge situat
-Tipus d’educació (E. Formal, E. No formal, E. Informal)

En el meu cas, vaig haver de defensar, juntament amb l'Encarni, l'Aprenentatge entre iguals, i al post anterior, podeu veure quina tasca vam desenvolupar i el seu resultat.
Els altres companys, juntament amb els seus respectius grups també van exposar el treball que varen fer, a més de consultar i preguntar-nos als oïents, algunes qüestions referents al seu tema. No obstant, com a reflexió personal crec que cadascú hauria de complementar el seu bagatge personal amb una recerca d'aquests conceptes, ja que ens permetrà assolir verdaderament el seu contingut per aplicarlo a la nostra realitat.


Ja en la següent sessió (Dimecres 26) vam poder endinsar-nos dins el món de la pissarra digital. Personalment, ja l'havia fet servir en les meves jornades de pràctiques, i l'aprenentatge havia sigut "learning by doing", és a dir, per mi mateixa.
A més, amb les noves eines que se'ns va proporcionar i amb el programa Smart podrem millorar les nostres capacitats per aprendre'n una mica més. 
Us deixo aquí un enllaç on podeu veure un petit tutorial/manual per aquells qui no vau poder assistir a la classe.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada