dissabte, 10 de desembre del 2011

Agraïment a #UDTICtarda (Seguiment de classe VI)

Durant les últimes sessions d'UDTIC, hem pogut comprovar l'aprenentatge que han fet els nostres companys #UDTICtarda sobre el Pla TAC i quina havia estat la manera de transmetre'ns-ho.
La idea va agradar molt a tota la classe i vam estar pensant quines alternatives podríem tenir per a retornar aquest material en forma d'agraïment. Les propostes van ser vàries. No obstant vam escollir la vía més freqüentada pels internautes, a base de missatges curts (@Twitter). Vam crear un missatge general i aquest el vam repartir de manera que alguns integrants de la classe vam ser partíceps i vam fer un hashtag incloent #UDTIC i #UDTICtarda amb una part del missatge escrit prèviament. Aquest va ser el resultat:


Personalment, va arribar-me una resposta d'una companya que deia el següent:



Com a reflexió final, m'agradaria dir que ha estat molt gratificant que se'ns tingués en compte a l'hora d'elaborar aquest treball per part seva, i penso que aquesta cooperació entre els dos grups s'hauria de mantenir durant el semestre vinent ja que aquest està a punt de d'acabar i no tenir prou temps per a més.
Qui sap si els podem sorprendre com ells ho han fet amb nosaltres...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada