dimarts, 6 de desembre del 2011

Recursos via #Twitter

Jordi Bermúdez

Avui us presento un seguit d'enllaços publicats per un noi, ex-membre de la nostra facultat i que possiblement conegueu:@jordibermudez.
Segurament haureu vist que he fet alguns re-tweets al hashtag #udtic d'intervencions que ha fet ell sobre recursos TIC. La veritat és que per a la nostra assignatura són fabulosos i crec que si no ho heu pogut veure mitjançant Twitter, no està de menys que us ho posi aquí i us expliqui el seu funcionament i els objectius/funcions de cadascun.

La primera web, que recopila un munt de recursos és : http://www.humanodigital.com.ar/mas-de-8800-actividades-educativas-con-tic-para-nivel-inicial-primaria-y-secundaria/#.Tt32nrKXusp
Aquesta, vol promoure l'ús de les TIC a l'escola, i la seva relació amb la resta d'assignatures. És per això que s'hi fa referència a activitats per a cada cicle, curs i matèria.
En un futur pot ser molt útil per endinsar als nens dins les noves tecnologies i innovar amb el mètode d'ensenyament. Per tant, us animo a que feu una ullada i la tingueu en compte per a un futur no tant llunyà.

La segona referència que us voldria fer és EcomLab. Aquesta, és destinada a l'aprenentatge per a nens amb més dificultats, i mestres d'educació especial haurien de tenir-la en compte.
En el nostre cas, com a grup que treballa les necessitats educatives i les TIC en el treball cooperatiu de l'assignatura, hem pogut tenir una referència clau a l'hora d'elaborar la nostra pàgina web. Disposa de recursos multimèdia i jocs amb una adaptació molt bona per a aquelles necessitats que manquen.
No obstant, una de les coses fonamentals que més criden l'atenció és que disposa de recursos per a treballar la discapacitat amb els alumnes. Aquest fet, pot ser de gran ajuda ja que hem de ser clars a l'hora de referenciar aquests termes tan delicats, sobretot amb els infants.

Així doncs, espero que això hagi estat de profit i que sigui ben útil a partir d'ara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada